Ni vet den darbort kanslan nar nagon speciell individ promenera forbi och det kanns sasom

Ni vet den darbort kanslan nar nagon speciell individ promenera forbi och det kanns sasom

att hela rummet vibrerar? Det befinner sig dragning! Andock hur sa befinner sig det sasom ligger bakanfor var sexuella attraktion? Sexologen Suzann Larsdotter reder ut fragetecknen.

Det sasom ar sa hisnande med dragnin befinner sig att det vanligtvis kanns hemlighetsfull och besvarligt att precisera. Hane kanner till nar kar kanner det, sam nar man ick kanner det.

– Det finns f olika teorier run hurdan vi grundlagger vara sexuella tandningsmonster. Somlig avse att dett grundlaggs mycket bittida under tiden mig befinner sig bruten uppfattningen att det befinner sig nagot vi utvecklar sam at speciell andel andrar med aren sam med tiden, sager sexologen Suzann Larsdotter.

Suzann jobbar saso sexolog samt stoder folk att utveckla sam undersok tryta tandningsmonster sam anser att dragning icke befinner sig nagot sasom ar statiskt aven om vissa delar inte byta skepnad.

– Attraheras ni utav dit kon alternativt det motsatta konet ganska det ej skiftning via alltsammans livet, forsenad finns det givetvis do det skiftnin stav. Skad det titta ut saso att vissa grej ligger mycket fast.

Annorlunda typer av dragnin

– Det http://www.brightwomen.net/thai-kvinnor/ finns bestamt skilda typer utav attraktion. Mycket befinner sig det ju det exter vi forst ser samt attraheras itu. Andock ibland kan man ju flyga e som ar supersnygg, forsena sa borjar personen konversera samt emeda faller bot attraktionen. Samt av och till kan det ju vara absolut tvartom, att herre i stallet blir attraherad fran personen nar man borjar prat.

Det ar enormt manga extern faktorer sasom avgor hur sa kar attraheras utav. Underbe skall attraktionen resultera i? Baksida av underben vill sjalv innehav? nago kortlivad erotis samband alternativ nagon livspartner? Det kan vara bestammande forsavitt n kanner attraktion alternativ icke.

Alltemellanat kan det flanera til motsatt mjalthugg samt attraktionen sta till exempe ens kompanjo kan upplosas med aren. Saken da darbort passionen saso fanns i inledningen kan handa inneha dott ut samt sexlivet som av begynnelse vart inne icke langre ar det.

– tilldragning befinner sig inte ett skvatt sasom kvarstar utan nagot vi oupphorligen vara tvungen reparera. Du behover fraga er sjalva ”vad behover vi darfor att behalla varan sexuella dragning?” dragning erhall ick enbart inte med karl plikt design saken da, lansera fram saken da samt forstro saken dar.

Nagon som ager skrivit nago fullstandig del om bland annat attraktion befinner sig sexforskaren Justin Lehmiller. Inom sin skrift ”The Psychology of Human Sexuality” sammanstaller han bland ovrig, forskning runtom attraktion samt hurdan det funkar. Han listar nast faktorer sasom markli bruten dom viktigaste sakerna for att vi skal beror oss attraherade itu e.

Faktorer som paverkar dragning

Det befinner sig mer antagligen att vi blir attraherade av en sasom befinner sig narmare oss geografiskt – exempelvis e som bor inom vart area alternativ ett indivi pa jobbet.

Det befinner sig mer antagligen att vi blir attraherade bruten e som befinner sig mer lik oss annu annorlunda oss. Att befinna jamstalld ar fast a ick nagot som forutspar relationens varaktighe alternativt hur lyckliga vi befinner si i relationen.

Nar vi traffar nagon sasom vi ick kanner samt ar fysiskt upphetsade (till prov inneha hogre rytm till foljd av nagon adrenalinhojande aktivitet), okar det chansen att vi kanner tilldragning.

Vi diggar manniskor som tillat oss att ma enastaende. Vi tycker om andra mannisko mer nar vi sjalva mar fint – aven om personen ino forfragan ej befinner si orsaken mo att vi mar finfin.

Nar vi age farre rimlig partners att utse emella tenderar vi att vara med o dom rimli partners sasom finns, som mer attraktiva. Nar potentiella partners upplevs saso svarfangade blir vi mer attraherade it dem.

Personer bruten allihopa konsidentiteter befinner sig mer attraherade utav manniskor sasom vi upplever tittar enastaende ut. Emellertid kan upplevd tilldragning orsaka kungen huruvida andra upplever personen som efterfragad, samt kontexten vi befinner oss i (dvs. forsavitt det finns andra attraktiva/mindre attraktiva manniskor i dito rum). Hurdan personen tittar ut tenderar att finnas till viktigare i inledningsvis utav nago forhalland jamfort tillsammans langre in ino ett karleksrelation.

Dragning bestams likasa mo speciell fraktio vart luktsinne, samt det sasom kallas pro feromoner. Nar vi har hogre nivaer itu oxytocin samt dopamin i blodet kan det oka nivan bruten tilldragning.

2023/05/24Thể loại : postorder brud recensionerTab :

Bài viết liên quan
Zalo: 0917020303
Liên kết hữu ích : Công ty seo, dịch vụ seo, hút hầm cầu, thu mua phế liệu, giá thép hình, giá cát san lấp, giá thép việt nhật, giá thép ống, chuyển nhà thành hưng, khoan cắt bê tông, khoan cắt bê tông, sắt thép xây dựng, xà gồ xây dựng , thiết kế và thi công nhà, bốc xếp, lắp đặt camera, sửa khóa tại nhà, thông cống nghẹt, Taxi nội bài, Taxi gia đình, taxi đưa đón sân bay, đặt xe sân bay, thu mua phế liệu thành phát, thu mua phế liệu phát thành đạt, thu mua phế liệu hưng thịnh, thu mua phế liệu miền nam, thu mua phế liệu ngọc diệp, thu mua phế liệu mạnh nhất,thu mua phế liệu phương nam, Thu mua phế liệu Sắt thép, Thu mua phế liệu Đồng, Thu mua phế liệu Nhôm, Thu mua phế liệu Inox, Mua phế liệu inox, Mua phế liệu nhôm, Mua phế liệu sắt, Mua phế liệu Đồng, Mua phế liệu giá cao, Thép trí việt,, Thu mua phế liệu Hải Đăng, Thu mua phế liệu Nhật Minh, Thu mua phế liệu Phúc Lộc Tài, Thu mua phế liệu Huy Lộc Phát, Thu mua phế liệu
Copyright 2024 © giathephinh24h.net. DMCA.com Protection Status